Bericht versturen
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
Over ons
Thuis /

JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd Bedrijfprofiel

JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd

JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd
Bedrijfssoort:
Fabrikant , Importeur , Exporteur , Handelsmaatschappij , Verkoper
Merken:
JEFFER
Nr van Werknemers::
200~350
Jaarlijkse Verkoop::
10000000-20000000
Oprichtingsjaar::
2007
De uitvoerpc::
80% - 90%
China JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd Bedrijfprofiel
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
Inleiding
Dienstverlening
Team
Exhibition

JEFFER-TECHNIEK, een professioneel bedrijf van China dat ontwerpt en volledige glas het smelten technologie als globale oplossingspartner voor de glasindustrie verstrekt. Met dochterondernemingen overzee in Rusland, Egypte en Indonesië, heeft JEFFER zijn vraag naar snelle lokale activiteit van de eis van de glasindustrie ontmoet.

 

Met zijn meer dan 40 jaar van ervaring in glas die smelten, heeft JEFFER conventionele oventechnologie met nieuwe ovenconcepten in moderne dagen gecombineerd, heeft het een brede waaier van ervaring in het ontwerp, de vervaardiging en de levering van verschillende oventypes voor productie van Containerglas, het Vaatwerkglas, het Vlakglas, het Cijferglas, het Buisglas, Opal Glass, het Fiberglas, het Natriumsilicaat, de Fritte enz.

 

Wij zetten de belangen eerst van onze klanten en handhaven dichte banden door hoogte - het kwaliteitswerk en goed na verkoopsamenwerking. Vele verhoudingen op lange termijn met onze klanten overspannen verscheidene decennia.

 

De waaier van producten en de dienst niet alleen omvat smeltende tank, vervaardigt JEFFER ook het belangrijkste nutsmateriaal zoals het verstrekken van verbrandingssysteem en automatisch instrument. Voorts met ons personeel, kan JEFFER aan de behoeften van de glasindustrie, zoals Haalbaarheidsstudies, Installatieontwerp, Materiaal en Materiaallevering, het Opdragen en Opstarten, Bouwsupervisie, Contractbeheer en Implementatie, Installatievernieuwing, de Globale Raadplegende Diensten voor Installatieverrichting voldoen.

 

Met de 24/7 hotlinedienst, kan ons de dienstpersoneel snel antwoorden om met om het even welke problemen te helpen die zich tijdens het proces van de glasproductie kunnen voordoen.

 

Met het vertrouwen en het lof van de klant, zijn wij waardig van onze reputatie.

De van de het glastechniek van de wereld belangrijke Klanten van de de technologieprovider verkozen volledige de techniek technische dienstverlener van de het levenscyclus.

 

Overeenkomstig het beleid „Gedetailleerde Techniek, Wetenschappelijk Beheer, de Uitstekende Diensten, Cliënttevredenheid“, is JEFFER klaar om een win-win situatie met over de hele wereld klanten te bereiken.

 

De van de het glastechniek van de wereld belangrijke Klanten van de de technologieprovider verkozen volledige de techniek technische dienstverlener van de het levenscyclus

JEFFER geniet van een invloedrijk merk in de glasindustrie. De ingenieurs die van 80 percent van het totale die personeel rekenschap geven, en heeft deskundigen met de van de Staat de met betrekking tot een beroep-verklaarde bekroonden van de Raad speciale subsidies en worden behandeld.

 

Geleid door te raadplegen, omhelst de totale de oplossingendeskundigheid van JEFFER Wederopbouw, Bevordering, Emissievermindering en Energiebehoud, en geeft impuls aan de ontwikkeling en de toepassing van het nieuwe proces, de nieuwe technologie, de nieuwe materiële en nieuwe productiemethode.

 

Visie: Om de de technische dienstverlener van de klant te creëren aangewezen internationale techniek en, en het respecteerde leren en een innovatief type van ondernemingen te worden.

De Techniek en de Technologieco. van JEFFER, Ltd toont zijn professionele technische oplossing aan custormers tijdens de glastentoonstellingen.