Bericht versturen
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd
Fabriekstocht
Thuis /

JEFFER Engineering and Technology Co.,Ltd Factory Production Line

Production Line

JEFFER-TECHNIEK, een professioneel bedrijf van China dat ontwerpt en volledige glas het smelten technologie als globale oplossingspartner voor de glasindustrie verstrekt. Met dochterondernemingen overzee in Rusland, Egypte en Indonesië, heeft JEFFER zijn vraag naar snelle lokale activiteit van de eis van de glasindustrie ontmoet.

 

Met zijn meer dan 40 jaar van ervaring in glas die smelten, heeft JEFFER conventionele oventechnologie met nieuwe ovenconcepten in moderne dagen gecombineerd, heeft het een brede waaier van ervaring in het ontwerp, de vervaardiging en de levering van verschillende oventypes voor productie van Containerglas, het Vaatwerkglas, het Vlakglas, het Cijferglas, het Buisglas, Opal Glass, het Fiberglas, het Natriumsilicaat, de Fritte enz.

 

Wij zetten de belangen eerst van onze klanten en handhaven dichte banden door hoogte - het kwaliteitswerk en goed na verkoopsamenwerking. Vele verhoudingen op lange termijn met onze klanten overspannen verscheidene decennia.

 

De waaier van producten en de dienst niet alleen omvat smeltende tank, vervaardigt JEFFER ook het belangrijkste nutsmateriaal zoals het verstrekken van verbrandingssysteem en automatisch instrument. Voorts met ons personeel, kan JEFFER aan de behoeften van de glasindustrie, zoals Haalbaarheidsstudies, Installatieontwerp, Materiaal en Materiaallevering, het Opdragen en Opstarten, Bouwsupervisie, Contractbeheer en Implementatie, Installatievernieuwing, de Globale Raadplegende Diensten voor Installatieverrichting voldoen.

 

Met de 24/7 hotlinedienst, kan ons de dienstpersoneel snel antwoorden om met om het even welke problemen te helpen die zich tijdens het proces van de glasproductie kunnen voordoen.

 

Met het vertrouwen en het lof van de klant, zijn wij waardig van onze reputatie.